Karikatur Panganten Naek Sapeda (Baju Sunda)

image

Karikatur Panganten naek sapeda nganggo baju sunda jeung pamegetna nganggo bendo sunda, diiket ku sarung nyelipkeun bedog.

Ieu karikatur saleres na mah pesenan urang luar jawa tapi duka kumaha beut resepeun ku tema baju Sunda na.

Tah, ka parawargi sadaya, nu meryogikeun karikatur buatan abdi, bilih kanggo hadian suvenir, foto prewedding, atanapi kanggo sampul undangan, mangga tiasa ngahibungi abdi.

Hatur nuhun
mang Uyan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s